Altera Cave Villas. Ένα μαγευτικό ταξίδι στον απόλυτο προορισμό χαλάρωσης, ησυχίας και απομόνωσης, σε ένα τόπο που η γη κι ο ουρανός παντρεύονται, στις βίλες μας που είναι φωλιασμένες στην καρδιά του άγριου ανεξερεύνητου μα συνάμα ειδυλλιακού τοπίου, στα Φοινικίδια του Αγίου Παύλου Ρεθύμνου, με θέα - που κόβει την ανάσα - το απέραντο μπλε του Λιβυκού Πελάγους στο νότο της Κρήτης.
Μια όαση γαλήνης και άγριας ανεξίτηλης φυσικής ομορφιάς προς τέρψη των αισθήσεων και εκούσιας παράδοσης στην ευτυχία, το φως και την ενέργεια που εκπέμπει αυτό το μοναδικό ερημητήριο. Μαγεία! Ένα ησυχαστήριο, ένα όραμα, ένας προορισμός, ένα έργο ζωής από την Πηνελόπη Γρηγοράκη, μια εμπνευσμένη γυναίκα της οποίας η οικογένεια δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τουριστικό τομέα εδώ και δεκαετίες στην περιοχή του Αγίου Παύλου.
Ευλογία. Μετά από πολλά χρόνια εξάσκησης στο υπέροχο μονοπάτι της γιόγκα, του διαλογισμού και της εσωτερικής αναζήτησης, μια έντονη επιθυμία για προσωπική εξέλιξη και βαθύτερη ολοκλήρωση αποτέλεσε ισχυρό κίνητρο για την Πηνελόπη να δημιουργήσει ένα μοναδικό καταφύγιο, ζεστό, οικείο σε ένα παρθένο φυσικό περιβάλλον, ιδανικό για αναζωογόνηση, ηρεμία μυαλού, ανάσα εαυτού, ισορροπία και βαθιά γαλήνη.
Μια αποστολή που πραγματοποιήθηκε με απώτερο στόχο την πληρότητα, τη σύνδεση με τη φύση, την προσωπική ευημερία, την απόλαυση μέσα από μια ανεπανάληπτη εμπειρία ξεγνοιασιάς και ανάπαυσης.
Ένα όνειρο προσφοράς ξεχωριστής φιλοξενίας σε αυτό το ήσυχο και ανεπιτήδευτο φυσικό τοπίο, στη γη με τις μυρωδιές της Κρήτης και την ακαταμάχητη απέραντη θέα στο πέλαγο και το ελληνικό φως, έγινε πραγματικότητα!
Η τοποθεσία Φοινικίδια στον Άγιο Παύλο βρίσκεται μεταξύ των περιοχών του Πλακιά και της Αγίας Γαλήνης, στο νότο του Ρεθύμνου όπου μπορείτε να φτάσετε οδικώς είτε από το Ηράκλειο είτε από το Ρέθυμνο μέσω ενός ορεινού δρόμου που περνά από τα χωριά Ακούμια ή Σαχτούρια. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα συναντήσετε πανέμορφα τοπία και παραδοσιακά χωριά.
Η τοποθεσία Φοινικίδια πήρε το όνομά της από τους κρητικούς φοίνικες της περιοχής – ένα σπάνιο ενδημικό είδος της Μεσογείου – που ονομάζεται επίσης «Ο Φοίνικας του Θεόφραστου» (“The Phoenix Theophrasti”), προς τιμή του Έλληνα φιλόσοφου και πατέρα της Βοτανολογίας Θεόφραστου (372 -287 π.Χ.), ο οποίος αναφέρει πρώτος την ύπαρξη αυτού του φοίνικα στην Κρήτη.